19 maart 2024

De Flow van Informatie: een verrijkend evenement voor informatieprofessionals

image for De Flow van Informatie: een verrijkend evenement voor informatieprofessionals image


In een tijdperk waarin informatie de levensader van bedrijven vormt, is het cruciaal voor informatieprofessionals om hun horizon te verbreden en hun informatievoorzieningen vanuit een breder perspectief te bekijken. Met dit in gedachten presenteert KNVI het evenement De Flow van Informatie. Professionals kunnen hier hun kennis verdiepen en nieuwe inzichten verwerven op het gebied van informatiebeheer en -optimalisatie.

Dit evenement brengt vooraanstaande experts en professionals samen die actief zijn in diverse domeinen van informatiemanagement. Het biedt een platform voor het delen van best practices, het verkennen van opkomende trends en het stimuleren van discussies over de uitdagingen en mogelijkheden binnen het vakgebied.

Raymond Comvalius, een vooraanstaand expert op het gebied van digitale transformatie verzorgt de keynote presentatie Navigating Digital Transformation. Comvalius zal inzichten bieden in de essentiële aspecten van digitale transformatie en hoe organisaties kunnen navigeren door de complexe en snel veranderende digitale omgeving.

Daarnaast zal Sander Berkouwer, een Microsoft Identity Expert van ITBros, deelnemers begeleiden in een verhelderende sessie over Microsoft Identity and Access Management Solutions. Deze sessie belooft praktische tips en strategieën te bieden voor het effectief beheren van identiteiten en toegangsrechten in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

Jeff Wouters, een gerespecteerde PowerShell Expert en MVP, zal zijn expertise delen tijdens een sessie over PowerShell Automation en hoe dit kan bijdragen aan het stroomlijnen van IT-operaties. Deze sessie biedt waardevolle inzichten voor professionals die streven naar efficiëntie en automatisering binnen hun organisaties.

Change Management Consultant Ellen Loopstra, zal deelnemers begeleiden in het verkennen van strategieën voor succesvolle verandering. Haar sessie richt zich op het belang van leiderschap en verandermanagement in het creëren van een cultuur van continue verbetering en innovatie.

Edwin Derksen, Data Analytics Expert bij Derkit, zal zijn expertise delen over hoe informatieprofessionals hun management kunnen overtuigen van de waarde en de noodzaak van investeringen in informatievoorzieningen. Zijn sessie belicht effectieve strategieën en argumenten om de betrokkenheid van het management te vergroten en de benodigde steun te verkrijgen voor informatiemanagementinitiatieven.

Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar deelnemers de kans krijgen om te netwerken met gelijkgestemde professionals en experts uit de industrie.

Laten we samen op ontdekking gaan, op 15 mei 2024 bij OBA Amsterdam! Aanmelden kan via KNVI.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *