9 maart 2022

Grip op informatie

image for Grip op informatie image

Van donderdag 7 tot en met donderdag 14 april 2022 organiseert VNG Realisatie samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties de vijfde Week van Grip op Informatie. Het programma is rond en ook dit keer ziet het er weer mooi uit. De webinars van Grip op Informatie staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. 

Gestart wordt met een opwarmweek op dinsdag 29 en woensdag 30 maart, waarna van donderdag 7 tot en met donderdag 14 april 2022 ingezoomd wordt op de thema’s die te maken hebben met de Wet open overheid en de Archiefwet. Verschillende webinars geven dan een inkijkje in hoe gemeenten zich voorbereiden op de Wet open overheid die 1 mei 2022 in werking treedt.

Nieuw in de geschiedenis van de Week van Grip op Informatie is de opwarmweek met 2 bijeenkomsten. Op 29 maart staat in het webinar de MDTO centraal. Op 30 maart kunnen deelnemers tijdens een TEAMS vergadering alle vragen stellen die men tijdens een gekozen webinar graag beantwoord zou willen hebben. Deze vragen zullen dan aan de sprekers meegegeven worden.

De webinars van Grip op Informatie staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. Alle presentaties, opnames van en andere aanvullende informatie over de webinars zijn achteraf terug te vinden via Kia.Pleio.nl.

Meer informatie over de inhoud van de webinars is te vinden in het programma. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *