25 maart 2021

KNVI Get Connected

image for KNVI Get Connected image

KNVI Get Connected is het maandelijkse KNVI-evenement dat gericht is op het verbinden van alle professionals die te maken hebben met informatievraagstukken in hun werkzaamheden of uitdagingen, leden en niet-leden van de KNVI. Met het evenement willen we iedere professional de mogelijkheid bieden om te putten uit de kennis en ervaring van het KNVI-netwerk.

Eigen vraagstukken
Het evenement is bedoeld als aanvulling op alle andere KNVI-evenementen en initiatieven. Waar op deze andere evenementen veelal inhoudelijke thema’s behandeld worden door specifieke (gast)sprekers, is Get Connected erop gericht om juist de geïnteresseerden hun vragen te laten stellen aan andere leden om zo samen verder te komen.

Er zal iedere keer teruggeblikt worden op het evenement dat begin van de maand heeft plaatsgevonden, zodat ieder de kans krijgt om eigen vraagstukken op het thema te bespreken met anderen.

Kennismaken
Tegelijkertijd kijken we even vooruit naar komende bijeenkomsten. Centraal in iedere Get Connected staat interactie en netwerken. Niet-KNVI-leden en nieuwe leden kunnen op deze manier op een plezierige wijze kennismaken met de KNVI en haar leden.

Voor bestaande leden is dit een moment om relaties te versterken en nieuwe relaties aan te gaan en te horen over wat de KNVI en de verschillende interessegroepen de komende periode ondernemen. Zit je met uitdagingen in je werk of wil je het KNVI-netwerk meer en beter benutten? Dan zien we je vanzelfsprekend graag online. Je kunt je aanmelden via onze website: www.knvi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *