9 juli 2020

Senior medewerker DIV

image for Senior medewerker DIV image

SOLLICITEER HIER

SOLLICITEER HIER

Je levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de toekomstige informatievoorziening. Denk hierbij ook aan het digitaliseren van wat nu nog analoge archieven zijn. Je denkt (pro)actief mee over vakinhoudelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen de organisatie. Je vertaalt dit door naar wat dit betekent voor het team en de werkzaamheden binnen het team. Daarnaast volg je ook alle vakinhoudelijke ontwikkelingen van DIV en de vak afdelingen, denk hierbij aan de Archiefwet en Omgevingswet.

Dit ben je

Je hebt een HBO werk- en denkniveau aangevuld met HMDI of een vergelijkbare opleiding. Als ambassadeur voor DIV ben je bent een echte teamspeler, communicatief en verbindend. Je hebt ruime relevante werkervaring binnen DIV en hebt ervaring met digitale documentstromen. Je weet dan ook alles van het archiveren van documenten, of het nou digitaal of analoog is, je kent de regelgeving op je duimpje. Dat je nauwkeurig en gedisciplineerd moet werken is voor jou geen verrasing. Onze DIV ambassadeur is een echte teamspeler, communicatief en verbindend. Je bent snel bekend met de organisatiestructuur en bedrijfsprocessen en weet de positie van DIV daarin goed in kaart te brengen.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Willem Robben, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer voor 30 juli direct door jouw motivatiebrief te sturen via de sollicitatiebutton. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.