23 januari 2020

Vacature: Medewerker Documentaire Informatievoorziening bij de gemeente Hellevoetsluis

image for Vacature: Medewerker Documentaire Informatievoorziening bij de gemeente Hellevoetsluis image

Dit doe je
Als DIV-er ben je voor ons de informatieadviseur van de gemeente. Je beweegt je zowel op het analoge als het digitale pad. Jouw rol is om verbeteringen door te voeren in ons DIV werkproces. Dit gebeurt zowel op het analoge als het digitale vlak. Samen met je teamleden beheer je het archief en voer je daarin verbeteringen door. Doel is informatie dusdanig goed te stroomlijnen zodat wij onze klanten optimaal faciliteren. 

Dit doe je
Als DIV-er ben je voor ons de informatieadviseur van de gemeente. Je beweegt je zowel op het analoge als het digitale pad. Jouw rol is om verbeteringen door te voeren in ons DIV werkproces. Dit gebeurt zowel op het analoge als het digitale vlak. Samen met je teamleden beheer je het archief en voer je daarin verbeteringen door. Doel is informatie dusdanig goed te stroomlijnen zodat wij onze klanten optimaal faciliteren. 

De gemeente Hellevoetsluis heeft veel ambities! We staan op de vooravond van de implementatie van het zaakgericht werken. Hiermee ga je actief samenwerken met medewerkers uit de organisatie. Wij willen een zo effectief en efficiënt mogelijk (digitaal) werkproces in gaan richten. Een digitaal werkproces wat voldoet aan zowel de actuele regelgeving, maar ook is afgestemd op ieders werkproces. We willen in control zijn en blijven. Als DIV-er lever je daarmee een belangrijke bijdrage in het verbeteren van de informatievoorziening voor inwoners, bedrijven, instanties en je eigen collega’s. In die rol ben je een van de ambassadeurs voor ons team.

Dit ben je

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen
  • Je hebt kennis van en ervaring met het archiveren en digitaliseren van documenten
  • Je bent bekend met een documentair informatiesysteem
  • Je werkt nauwkeurig en gedisciplineerd
  • Je bent klant- en kwaliteitsgericht en weet de behoefte van de klant 1 op 1 aan te sluiten op het DIV
  • Je bent een echte teamspeler, communicatief en verbindend

 

Dit bieden wij
Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Het salaris voor deze functie is maximaal € 3114,-  (schaal 7) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Gemeenten, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05% van je salaris. Wij bieden je eerst een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Bij goed functioneren geven we je daarna graag een vaste aanstelling. 

Hier werk je
Facilitaire Zaken (FaZa) is de dienstverlenende en ondersteunende afdeling van de gemeentelijke organisatie. De afdeling bestaat uit de teams Documentaire Informatievoorziening (DIV), Huisvesting & Services (H&S), Informatie & Automatisering (I&A) en Postregistratie & Secretariaat (PRS). DIV is verantwoordelijk voor het digitale en analoge archief, ondersteuning van college van B&W in het besluitvormingsproces. Ook levert het team een functioneel applicatiebeheerder voor het raadsinformatiesysteem.

Dit is Hellevoetsluis
De school van de kinderen, afvalrecycling, veiligheid in de straat, of de zorg voor een familielid. Wat een gemeente doet of regelt, is voor een inwoner meteen zichtbaar en voelbaar. De medewerkers van gemeente Hellevoetsluis willen graag een betekenisvolle bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. En zij doen dat op een unieke plek. Een Vestingstad aan het water van het Haringvliet.

De gemeente Hellevoetsluis is een moderne werkgever met betrokken medewerkers die vooral zichzelf zijn. Met zo’n 270 collega’s werken we vanuit de historische vesting voor en met ongeveer 40.000 inwoners. De werksfeer is open en collegiaal. Wij gaan informeel en professioneel met elkaar om en onze werkwijze is integraal en interactief . Ontwikkeling is voortdurend belangrijk: we willen weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen. We juichen het toe als jij daaraan je eigen perspectief en waarde toevoegt. 

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Bel dan met Willem Robben, (coördinator DIV), via telefoonnummer 14 0181 Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nlof zoek ons op LinkedIn of Facebook. 

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door jouw motivatiebrief voor 1 maart te sturen naar hrm@hellevoetsluis.nl (onder vermelding van vacaturenummer FAZA-06-20) De gesprekken vinden uiterlijk plaats in week 11. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.