Senior

Interim Sr. Risk & Compliance Manager – Arnhem

Introductie

Voor een grote zorgverzekeraar in het oosten van het land zoeken wij een interim Sr. IT, Risk & Compliance Manager.

Functie

Wat ga je doen?
In de rol van interim Senior IT, Risk & Compliance Manager vervul je bij deze verzekeraar een betrokken rol vanuit de 2e lijn. Je ondersteunt het IT bedrijfsonderdeel op het gebied van risicomanagement en compliance. Gesteund door je kennis en ervaring op IT- gebied identificeer en beoordeel je risico’s die het IT-bedrijfsonderdeel van de verzekeraar loopt, uitgaande van de doelen die ze nastreven. Je stelt kritische vragen. Je voert regelmatig overleg en aan de hand van korte toetsen en rapportages kijk je hoe men de processen en controls (nog) beter kan beheersen. Het doel is immers de Business verder te brengen. In deze rol krijg je te maken met uiteenlopende partijen: van medewerkers in de operatie tot en met het hoogste managementniveau. Je maakt onderdeel uit van het team Risk, Legal en Compliance dat op hoog niveau binnen de organisatie acteert. Deze opdracht zal je voornamelijk vanuit huis klaren, op een manier die hoort bij een senior professional.

De functie-eisen

  • Als interim Senior IT, Risk & Compliance Manager voldoe je aan de volgende eisen:
  • Een afgeronde WO-opleiding;
  • RE / CISA gecertificeerd;
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van IT Auditing en/of IT Risk & Compliance;
  • Ervaring binnen een financiële instelling, bij voorkeur bij een zorgverzekeraar;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift).

Praktische punten

Het betreft een full-time interim rol. Af en toe zal er in Arnhem op kantoor worden gewerkt, maar in hoofdzaak zal het werk online (vanuit huis) worden verricht. De startdatum van de opdracht is bij voorkeur per oktober en duurt naar verwachting 6 tot 7 maanden.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, reageer dan via onze website. Of mail je CV, samen met een tariefsindicatie, naar oskar@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Oskar Slaterus, senior recruiter op nummer 06-42095265. ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.

[cx_apply_button]

Arnhem
Gelderland
Nederland
Overig
Universiteit (WO)