Audit

Internal Auditor Compliance EY – Amsterdam

Introductie

Internal Auditor EY – Building a better working world!

Functie

Waar begin je als je de wereld wilt veranderen? Bij EY want deze wereldspeler staat voor hoogwaardige dienstverlening en adviezen die ertoe doen. Met de servicelijnen Assurance, Advisory, Tax en Transaction Advisory Services draagt EY bij aan een beter functionerende wereld, gebaseerd op duurzame en inclusieve economische groei. Een verrijkende omgeving voor zowel klanten als eigen medewerkers. Want EY biedt een enorm scala aan expertise, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

De afdeling Internal Audit is in opbouw en wil uitbreiden met een Internal Auditor Compliance. In deze functie maak je onderdeel uit van het team dat intern onafhankelijk toezicht houdt op de naleving van de Wta (Wet toezicht accountantsorganisatie) door Ernst & Young Accountants LLP.

Concreet:

 • Je voert risico-gestuurde onderzoeken uit naar de opzet en werking van aan Wta gerelateerde processen en -beheersingsmaatregelen;
 • Je voert daar waar mogelijk deelwaarnemingen uit;
 • Je rapporteert observaties, doet aanbevelingen en bekijkt de resultaten en effecten;

Wat maakt deze functie interessant?

 • Je doet een grote verscheidenheid aan (bijzondere)onderzoeken en krijgt zodoende een ‘kijkje achter de schermen’ binnen EY;
 • Je doet onderzoeken en maakt rapporten die er écht toe doen en die bijdragen aan de continue hoogwaardige dienstverlening die EY nastreeft.

Wat breng je mee:

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding;
 • Minimaal één jaar werkervaring als Accountant, Compliance Officer, Toezichthouder of Internal Auditor;
 • Kennis / affiniteit Wta is een pré;
 • Je herkent jezelf in de volgende soft skills: analytisch, kritisch op prettige wijze met het vermogen snel tot de kern te komen;
 • Goed ontwikkeld luisterend vermogen, gericht op verbinding en samenwerking;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, flexibele werktijden en ruime opleiding- en loopbaanmogelijkheden.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, recruitment manager op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

[cx_apply_button]

Amsterdam
Audit
Nederland
Noord-Holland