Web4

IT audit- en risk consultant – ARC People – Hilversum

Introductie

Een volwassen IT-audit en -risk rol met een commercieel tintje.

Functie

Wat ga je doen?

Namens ARC People ga je IT-audit en -risk opdrachten uitvoeren bij onze gerenommeerde klanten. Daarnaast bouw je met jouw commerciële inslag mee aan de verdere positionering en groei van ARC People binnen de IT-audit en -risk markt. Je bent in meerdere opzichten het visitekaartje van de organisatie. Binnen deze rol wordt er een grote mate van verantwoordelijkheid gevraagd. Hoe uitdagend wil je het hebben!

Je takenpakket

 • Je voert IT-audit en -risk opdrachten uit bij verschillende klanten, gericht op processen, systemen, thema’s en projecten en de daarin verankerde beheersmaatregelen;
 • Je doet aan acquisitie en breidt je netwerk verder uit;
 • Je levert een actieve bijdrage aan de markt- en productontwikkeling van ARC People;
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en je vertaalt deze naar kansen voor ARC People;
 • Je begeleidt IT audit- en risktrainees.

Om in aanmerking te komen voor deze rol voldoe je minimaal aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding + RE;
 • Je hebt ruime werkervaring op het gebied van IT-audit en/of -risk (minimaal 7 jaar ervaring;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de financiële sector;
 • Je houdt van projectmatig werken;
 • Je hebt een eigen netwerk binnen de IT-audit;
 • Je hebt sterk commercieel inzicht en wilt dit samen met ons verder ontwikkelen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent daadkrachtig en gericht op resultaat.

Waar kom je terecht

ARC People is opgericht door consultants met jarenlange audit- en risk ervaring. Bij ARC People draait alles om deskundigheid, duurzame relaties en oprechte interesse, in zowel het vakgebied als de daarin actieve professionals. Je komt in dienst bij een snelgroeiende organisatie met het grootste netwerk binnen Audit, Risk en Compliance. Je werkt samen met een team bestaand uit 8 ambitieuze en gedreven interne medewerkers, een steeds wisselend aantal trainees en een groot aantal interimmers. Naast hard werken houden we bij ARC People van gezelligheid, hebben we regelmatig vrijdagmiddag borrels en delen we graag onze successen.

Arbeidsvoorwaarden

Het is een fulltime functie met een marktconform salaris. ARC People is gevestigd in Hilversum. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en meedeling in de winst.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar almira@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Almira Bryson, Talent Sourcer op nummer 06-42095266.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

[cx_apply_button]

Hilversum
Nederland
Noord-Holland