Audit

IT Auditor – Qbit – Haarlem

Introductie

Met een slimme benaderbare IT-Auditor (Medior-Senior) komt Qbit nog veiliger voor de dag!

Functie

Qbit onderzoekt continu hoe mensen en technologie elkaar kunnen versterken. Qbit loopt dan ook voorop in digitale beveiliging. Heb je affiniteit met de wereld van cyber security? Dan is dit het moment om als IT-Auditor in te stappen. Qbit is volop in beweging. We geven state of the art advies en zijn tegelijkertijd toch pragmatisch. Onze experts begeleiden onze klanten in de wereld van beveiliging en maken het complexe begrijpelijk. Qbit onderscheidt zich in deze markt door klanten op warme, persoonlijke en adequate wijze te begeleiden in de wereld van informatiebeveiliging. Bij ons werken mensen die plezier hebben in hun werk en ligt de nadruk op samenwerken, kennisdelen en vakmanschap. Qbit maakt de complexe, snel veranderende securitywereld toegankelijk en begrijpelijk en geeft mens en organisatie controle over hun beveiliging. We nemen organisaties bij de hand, zijn innovatief en tegelijkertijd eerlijk en benaderbaar. Het resultaat: een harmonieuze relatie tussen mens en techniek.

Wat ga je doen

Om hierin succesvol te zijn ben je als IT-Auditor organisatiesensitief en sta je stevig in je schoenen. Je weet op uitstekende wijze de belangen van onze opdrachtgevers en de eigen organisatie te behartigen.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Het in teamverband, maar ook zelfstandig, leveren van auditdiensten en geven van adviezen aan opdrachtgevers;
  • Het opleiden, begeleiden en coachen van startende professionals binnen de eigen organisatie;
  • Het uitbouwen van je klantenportefeuille met nieuwe klanten en/of opdrachten;
  • Het gedegen en onderbouwd oordelen vormen over objecten van onderzoek;
  • Het schrijven van rapportages en geven van presentaties;
  • Het zijn van een ambassadeur van Qbit.

Wat breng je mee?

Qbit verwacht van jou dat je leuk en gezellig bent met een goed gevoel voor humor! Daarnaast ben je proactief, ondernemend en analytisch sterk onderlegd. Je manier van werken is altijd gericht op samen-werken en kennis delen. Je bent zelfstandig in het plannen, organiseren en uitvoeren van je eigen werkzaamheden. Daarnaast verwachten we dat je op basis van je relevante (audit)ervaring communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) vaardig bent en overtuigend en verantwoordelijk te werk gaat. Ook hierin treed je op als voorbeeld voor startende professionals binnen de eigen organisatie.

Als IT-Auditor voldoe je minimaal aan de volgende eisen:

 • HBO/WO-opleiding met overeenkomstig werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde RE-opleiding is voor de senior (expert) een must. Voor de medior (deskundige) is het een pre;
 • 3 tot 8 jaar ervaring met het (zelfstandig) uitvoeren van IT-audits;
 • Raamwerken als ISAE 3000, ISAE 3402, NCSC-richtlijnen, ISO 27001 en/of COBIT zijn gesneden koek voor je;
 • Ervaring met het beoordelen van IT-gedreven programma’s en projecten;
 • Affiniteit met cybersecurity.

Waar kom je terecht

Qbit opereert op nationaal niveau bij organisaties vanuit 3 werklocaties (Haarlem, Apeldoorn en Groningen) Qbit beschermt jouw data en bedrijfsprocessen tegen cybercrime, in welke vorm dan ook. Onze experts (senior) gaan voor je aan de slag als projectmanager, begeleiden het beveiligingstraject, lichten de bedrijfsprocessen nog eens door, of onderzoeken of je systemen waterdicht zijn. Wij zijn alleen tevreden met het beste resultaat. Qbit creëert harmonie tussen mens en techniek. Met sta-te-of-the-art systemen, een heldere visie en focus op jouw organisatie en haar doelen. Qbit maakt het mogelijk dat jij gewoon prettig kan doorgaan met werken.

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Het is een full-time functie (40 uur) met een marktconform salaris (inschaling op basis van kennis en ervaring);
 • Dertig vakantiedagen;
 • Individueel Keuze Budget (IKB) in te zetten voor mobiliteit (leaseauto), en/of additioneel brutoloon en/of additioneel inleg voor je pensioen;
 • Variabele eindejaarsuitkering afhankelijk van resultaat en persoonlijke prestatie;
 • Een premievrij (basis)pensioen met mogelijkheid om vanuit IKB bij te sparen;
 • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar Oskar@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Consultant Oskar Slaterus, op nummer 06-42095265.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

[cx_apply_button]

Audit
Haarlem
Nederland