Web4

Senior Operational Auditor – Amsterdam

Introductie

Graag komen we in contact met een Sr. Operational Auditor die graag in een agile omgeving werkt.

Functie

Wat ga je doen?
Bij deze opdrachtgever wordt gewerkt aan projecten die ertoe doen. Met mensen die ertoe doen, mensen met verschillende achtergronden, mening en ideeën. Een financiële dienstverlener die haar personeel constant uitdaagt. Zowel op persoonlijk als op werkvlak. En de Business verandert snel met continue wisselende klantwensen, veranderende marktomstandigheden en nieuwe- wet- en regelgeving. Audit speelt op deze ontwikkelingen in met maatwerk audits en activiteiten waarin ook cultuur, houding en gedrag steeds centraler komen te staan.

De dynamiek bij deze klant vraagt om een sterke, innovatieve persoonlijkheid die stakeholders kan motiveren en challengen in kritisch (na)denken. Je voert in teamverband audits uit, rapporteert bevindingen en vervult een coachende rol naar collega’s.

Wat breng je mee?
Als internal auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een RA-, RE- of RO- titel (of bent hiermee bezig);
  • Je bent Pro-actief, zelfstandig en kritisch;
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels;
  • Affiniteit met Data Analytics en de drive om te ontwikkelen;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring binnen internal audit of in financial services.

Waar kom je terecht?
De auditafdeling bij deze klant is zeer innovatief, er is veel ruimte voor ontwikkelingen op audit gebied maar ook voor je eigen ontwikkeling. De auditafdeling is een onafhankelijke afdeling midden in de organisatie. Mocht het nodig zijn kan je internationaal ingezet worden, dit is natuurlijk altijd in overleg.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een fulltime functie. De standplaats is Amsterdam met veel flexibiliteit. Het salaris ligt tussen de 70 en 80K met daarnaast zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar yalcin@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin telefoonnummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

[cx_apply_button]

Amsterdam
Nederland
Noord-Holland