Web4

Sr. Internal Auditor – Mooi mens – Midden-Nederland

Introductie

Sr. Internal Auditor en Coördinator Vaktechniek in één; hoe mooi is dat!

Functie

Arbeidsvoorwaarden

 • 77K all-in op basis van 36 uur
 • Korting op collectieve zorgverzekering
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Standplaats Midden-Nederland, 1 dag per week op locatie (Groningen/Enschede/Zwolle)

Bijdragen aan kwalitatief goede en betaalbare zorg. De juiste zorg op de juiste plek; mooie missie, mooie organisatie!

Wat ga je doen?

In deze Sr. Internal Auditrol ben je in staat verschillende rollen binnen de organisatie uit te dragen; zekerheidsverschaffer, inzichtgever en vertrouwde adviseur. Je gaat een duidelijke rol vervullen bij het realiseren van het auditplan en je wilt graag meedenken over strategische en organisatorische ontwikkelingen. De organisatie kent een breed scala aan te onderzoeken onderwerpen; de inrichting en werking van governance, het functioneren van risicomanagement, de naleving van wet- en regelgeving en de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van programma’s en projecten.

Als Coördinator Vaktechniek vertaal je de regelgeving naar praktisch toepasbare kaders, houd je je bezig met het ontwikkelen van tools en templates en met de coördinatie van het systeem van kwaliteitsbewaking en -verbetering, dus reviews, coaching, training on the job en cursussen. Kortom een veelzijdige rol binnen een mens- en ontwikkelingsgerichte organisatie.

Onze opdrachtgever

Gewoon een hele mooie organisatie en werkgever met als doel zorg betaalbaar houden voor iedereen. Speerpunten zijn samenwerking, flexibiliteit en leefkracht wat zoveel betekent als positieve kracht en gezond leven. De cultuur is menselijk en daadkrachtig, altijd gericht op slimme antwoorden op de uitdagingen van een voortdurend aan verandering onderhevige samenleving. De organisatie investeert in nieuwe methodieken, technieken en strategieën.

Harde criteria

 • Afgeronde WO-opleiding + RA of RO;
 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring;
 • Ruime ervaring op het gebied van Internal-audit;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (Solvency II / Wft);
 • Ervaring met complexe financiële processen;
 • Daadkrachtig, gericht op verandering en resultaat.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, recruitment manager op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

[cx_apply_button]

Gelderland
Midden-Nederland
Nederland