Web4

Sr. Internal Auditor – Staedion – Den Haag

Introductie

Prachtige rol voor een Sr Internal Auditor die graag brede invulling geeft aan de auditfunctie binnen Staedion.

Functie

Wat ga je doen

Binnen Staedion vervul je een brede functie en ben je betrokken bij bedrijfsprocessen, risicomanagement, compliance en governance. In alles ben je voortdurend gericht op verbeteringen. De organisatie heeft als missie: goed en betrouwbaar functioneren en een thuis creëren voor haar bewoners.

De functie vraagt senioriteit en biedt diversiteit.

Zo ben je in de uitvoering verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het auditplan en waarborg je de kwaliteit van beheersmaatregelen. Je coördineert onderzoeken van begin tot eind, soms in opdracht maar altijd onafhankelijk. Je hebt een duidelijk adviserende rol naar het bestuur, de Auditcommissie en de RvC, dit doe je gevraagd en ongevraagd. Hierin zal je een verbeterslag moet maken om de advieskant duidelijker op de kaart te zetten. Je overlegt regelmatig met de directie en Treasury&Control. Je legt makkelijk contact en verbinding zodat je verbetervoorstellen ook geborgd worden binnen de organisatie. In deze seniore rol ga sterk relatiemanagement binnen Staedion verzorgen. Ervaring binnen een politiek/ bestuurlijke omgeving is dan ook een pré. Ook extern heb je veel en regelmatig contact; o.a. met auditors van andere corporaties, externe accountants en toezichthouders. Je bent betrokken bij externe projecten en programma’s waarbij je vanuit strategisch, budgettair en pragmatisch oogpunt de belangen van Staedion vertegenwoordigt.Je houdt externe ontwikkelingen in de gaten, zowel politiek als branchegericht zodat je in kunt spelen op actualiteiten met maatwerk audits.

Kortom: een verantwoordelijke en zeer zelfstandige rol voor een volwassen Sr. Internal Auditor!

De functie-eisen

Om voor deze uitdagende rol in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

  • afgeronde WO-opleiding aangevuld met RA, RE of RO of vergelijkbaar;
  • minimaal 8 jaar relevante ervaring op het gebied van internal audit;
  • inzicht in bedrijfsprocessen binnen het Publieke Domein;
  • ervaring met en/of visie op datagedreven werken;
  • gewend met een grote mate van zelfstandig te werken;
  • organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, vermogen tot verbinden;
  • gericht op samenwerken;
  • ervaring binnen een politiek/bestuurlijke omgeving.

Waar kom je terecht?

Eén op de 7 woningen in Den Haag is van Staedion. Een betrokken woningcorporatie die graag huidige en toekomstige bewoners actief betrekt bij projecten. De organisatie ziet het beschikbaar maken van betaalbare woningen als haar kerntaak. Immers iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen. De functie heeft een solistisch karakter met veel ex- en interne contacten. Er zal voor 40% op kantoor en voor 60% vanuit huis gewerkt worden. Standplaats: Den Haag.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 36 uur per week, in te vullen in 4 of 5 dagen. Het salaris ligt op max 90K bruto per jaar all-in (36 uur). Vanzelfsprekend zijn er ruime opleidingsmogelijkheden, is er een uitstekend werk/privé́ balans en wordt het nieuwe werken gestimuleerd.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan naar onze andere vacatures & opdrachten. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Je kan je ook bij ons inschrijven om zo op de hoogte blijven van de laatste vacatures (en nieuws).

[cx_apply_button]

Den Haag
Nederland