Web4

Sr. IT Auditor – Leefkracht! – Midden-Nederland

Introductie

Volwassen IT-auditrol: onderzoeken doen en meedenken over strategische en technologische ontwikkelingen binnen IT-audit!

Functie

Arbeidsvoorwaarden

  • 77K op basis van 36 uur + vaste eindejaarsuitkering (13e maand)
  • Korting op collectieve zorgverzekering
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Standplaats Midden-Nederland, 1 dag per week op locatie (Groningen/Enschede/Zwolle)

Bijdragen aan kwalitatief goede en betaalbare zorg. De juiste zorg op de juiste plek om zo de leefkracht van ieder mens versterken.

Wat ga je doen?

Ben je een IT-auditor in hart en nieren en ambieer een stevige ‘voetprint’ in het meedenken over nieuwe technieken en strategieën? Bij deze klant krijg je als Sr. IT Auditor alle ruimte om inhoudelijke IT-Audits te doen met een breed scala aan onderwerpen. Bijvoorbeeld audits naar de inrichting en werking van (IT) governance, het functioneren van risicomanagement en aan de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van programma’s en projecten. De uit te voeren audits zijn een gezonde combinatie van routinematige en (meer en meer) risk- en fact-based onderzoeken – maatwerk dus. Daarnaast ben je nauw betrokken bij impactvolle strategische en organisatorische veranderingen op het gebied van IT en de doorvertaling daarvan naar (toekomstige) IT-auditwerkzaamheden.

Onze opdrachtgever

Gewoon een hele mooie organisatie en werkgever! Zorg betaalbaar houden voor iedereen. Deze organisatie is een coöperatie zonder winstoogmerk en aandeelhouders waarbij de mens centraal staat in alles wat de organisatie doet. De cultuur is menselijk en daadkrachtig, altijd gericht op slimme antwoorden op de uitdagingen van een voortdurend aan verandering onderhevige samenleving. Hier wordt geinvesteerd in nieuwe methodieken, technieken en strategieën.

Harde criteria

  • Afgeronde WO-opleiding + RE of RO;
  • Ruime ervaring op het gebied van IT-audit;
  • Overtuigingskracht, verbindend vermogen;
  • Daadkrachtig, gericht op verandering en resultaat.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, recruitment manager op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

[cx_apply_button]

Gelderland
Midden-Nederland
Nederland