Wereldcafé Actieve openbaarmaking

Ambtelijk Vakmanschap / Grenzeloos Samenwerken organiseert op 7 en 14 oktober het online Wereldcafé Actieve Openbaarmaking. Ga in gesprek over dilemma’s en behoeftes, deel je ervaringen en ga op zoek naar hoe we van elkaar kunnen leren en handelingsperspectieven kunnen vinden. Een aanrader voor iedereen die een rol heeft om Actieve Openbaarmaking tot een succes te maken! 

De actieve openbaarmaking van beslisnota’s bij kamerstukken per 1 juli betekent nieuwe werkwijzen en dilemma’s. Meer openheid en transparantie geven, gaat dat bijvoorbeeld samen met professioneel blijven adviseren, ongehinderd door politieke of gangbare standpunten? Hoe werkt dit in de praktijk en wat doet dit met jou als ambtenaar en professional?

Ga in gesprek over dilemma’s en behoeftes, deel je ervaringen en ga op zoek naar hoe we van elkaar kunnen leren en handelingsperspectieven kunnen vinden. Een aanrader voor iedereen die een rol heeft om Actieve Openbaarmaking tot een succes te maken! 

Opening en interviews

  • Op 7 oktober: plv. SG EZK Gerdine Keijzer-Baldé en plv DG-Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk van BZK Ronald Barendse
  • Op 14 oktober: DG Overheidsorganisatie Marieke van Wallenburg en speciaal adviseur publiek leiderschap Mark Frequin

Sprekers: inspiratie van binnen en buiten

  • Met medewerking van onder andere Aty Boers, directeur, organisatiecoach en -ontwikkelaar bij Coach Boulevard en Guido Rijnja, communicatieadviseur, gedragswetenschapper en mede-ontwikkelaar van Dilemmalogica

Interactieve deelsessies Wereldcafé, in drie rondes

  • In kleine groepen in gesprek over dilemma’s, behoeftes en handelingsperspectieven
  • Paneldiscussie
  • Ter afronding en afsluiting

Actuele informatie over het Wereldcafé Actieve Openbaarmaking vind je op de Pleio-site van Ambtelijk Vakmanschap / Grenzeloos Samenwerken.

Geef je nu op voor 7 of 14 oktober