15 februari 2024

KIA Thematien­daagse gaat los over eDepot

image for KIA Thematien­daagse gaat los over eDepot image

Vanaf 18 maart gaat weer een nieuwe KIA Thematiendaagse van start met als hoofdthema: eDepot; de grenzen vervagen. Gedurende de tien dagen worden er offline en online diverse activiteiten georga­niseerd, zoals bijeenkomsten, lezingen en webinars, et cetera.

Van 18 tot en met 29 maart ondergedompeld worden
In de archiefwereld is er veel te doen over het eDepot, zoals de toekomst ervan, welke varianten er zijn en het aansluiten op het e-depot. De KIA-leden stellen hiervoor een interactief programma vast voor 10 dagen van kennisdelen, interactie en elkaar ontmoeten. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en het programma zal op KIA gepubliceerd worden.

Zelf een bijdrage leveren
Heb je zelf een interessant onderwerp dat past binnen het thema, wil je een bijdrage leveren of meewerken aan een van de bijeenkomsten? Dat kan en dat doe je door je aan te melden via de Thematiendaagse-pagina die eind januari verschijnt op KIA. Houd hiervoor het KIA-platform goed in de gaten om je aan te melden of vast een datum in je agenda te reserveren.

Meer informatie en lid worden op KIA
Mocht je nog geen lid zijn van KIA maar wel interesse hebben, meld je dan aan op KIA en word lid. Zo blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en kun je in gesprek gaan met vakgenoten. Mocht je in het algemeen een vraag hebben over KIA, stuur dan een mail naar info@kia.pleio.nl.

*Dit servicebericht verscheen oorspronkelijk in Od 33: Kwaliteitsawards.

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *