17 augustus 2023

Masterclass: de rol van AI in de digitale transformatie

image for Masterclass: de rol van AI in de digitale transformatie image

Op 28 september vindt de KNVI Masterclass plaats. Het thema is de rol van AI in de digitale transformatie. Tijdens de masterclass wordt duidelijk waarom het proactief omarmen van AI in eigen data van vitaal belang is en hoe men zelf de baas kan worden over AI. Aan bod komt een aantal stellingen aan de hand waarvan de deelnemers:

  • het potentieel van AI verkennen, terwijl ze stilstaan bij de risico’s en uitdagingen;
  • de mogelijkheden bespreken om de kantoor productiviteit te verhogen en de impact op de werkgelegenheid te overwegen;
  • de ongekende efficiëntie en nauwkeurigheid onderzoeken die AI biedt bij gegevensanalyse en -verwerking, terwijl we ons bewust zijn van de privacy-uitdagingen;
  • de rol van AI in softwareontwikkeling en het belang van het opsporen en corrigeren van bugs en fouten bespreken;
  • het potentieel van AI benadrukken om de toegankelijkheid en bruikbaarheid van ICT-systemen te verbeteren, terwijl we de waarde van menselijke vaardigheden en expertise behouden.

Met als bonus drie praktijkverhalen uit verschillende sectoren: bedrijfslevenoverheid en onderwijs.

Voor wie?
De KNVI Masterclass is bedoeld voor alle informatieprofessionals die AI echt willen begrijpen en er mee aan de slag willen in hun organisatie. De datum is donderdag 28 september en de locatie Landgoed Nyenrode in Breukelen. Schrijf je vandaag nog in. Voor leden van de KNVI en BPUG is deelname gratis. De Masterclass is een gezamenlijk initiatief van KNVI en BPUG, het netwerk voor projectprofessionals, in samenwerking met Nyenrode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *