Audit

Interim IT Auditor – Capelle a/d IJssel

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in Rotterdam zoeken wij een interim IT auditor met gedegen kennis van AVG/privacy control framework van NOREA.

Functie

Als IT auditor ondersteun en adviseer je de CAE van een kleine internal auditafdeling bij uitvoeren van korte audits/nulmetingen bij een vijftal opco’s op het gebied van privacy. De opdracht start medio oktober: de precieze startdatum wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Naar verwachting zal de maximale tijdsbesteding 15 dagen zijn. Deze 15 dagen zijn over een langere periode te verdelen, ook weer in overleg met opdrachtgever. Werkzaamheden zijn naar verwachting zowel online als op locatie van opdrachtgever.

Als interim IT auditor voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • je hebt minimaal 6 jaar werkervaring als IT auditor;
  • je hebt ervaring met privacy audits;
  • je hebt gedegen kennis van het privacy control framework van NOREA en ISO 27001;
  • je bent uitstekend in staat om kennis op deze gebieden over te dragen;
  • je bent ingeschreven als RE of CISA;
  • je bent flexibel in het plannen van de werkzaamheden.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Interesse in andere opdrachten of vacatures?

ARCPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan naar onze andere vacatures & opdrachten. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Je kan je ook bij ons inschrijven om zo op de hoogte blijven van de laatste vacatures en opdrachten (en nieuws).

[cx_apply_button]

Audit
Capelle a/d IJssel
Nederland
Zuid-Holland