2 september 2021

Introductie in informatiehuishouding

image for Introductie in informatiehuishouding image

Wat moet elke adviseur weten over informatiehuishouding bij de rijksoverheid? Ontdek het tijdens de Introductie Informatiehuishouding van het Rijksprogramma voor Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI) op 21 of 22 september en doe na afloop de test, zodat je klaar bent om aan de slag te gaan met informatiehuishouding.

Open op Orde is de basis voor de operatie om de informatiehuishouding van de rijksoverheid te verbeteren en transparanter te maken. Doel: bewindspersonen moeten verantwoording kunnen afleggen en moeten Tweede Kamer, burgers en journalisten te allen tijde adequaat informeren.

De Introductie Informatiehuishouding is bestemd voor nieuwe adviseurs binnen de informatiehuishouding en natuurlijk zijn bestaande I-adviseurs ook welkom om de kennis op het gebied van informatiehuishouding op te frissen.

Na afloop heb je kennis van – en zicht in – het functioneren van de Informatiehuishouding bij de Rijksoverheid en van de bijbehorende werkzaamheden binnen jouw rol. Daarnaast ken je de belangrijkste aspecten van het programma ‘Open op Orde’, ben je je bewust van het belang van een goed functionerende informatiehuishouding en van de invloed daarvan op de bedrijfsvoering van de organisatie. In het programma komen de nulmeting en de uitvoeringstoets uitgebreid aan bod.

Meld je hier aan voor de Introductie Informatiehuishouding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *