17 december 2019

Oproep: bestuursleden KNVI | SOD

image for Oproep: bestuursleden KNVI | SOD image

Als lid van het verenigingsbestuur werk je mee aan activiteiten van de KNVI | SOD die bijdragen aan het verrijken, verbinden en versterken van de beroepsgroep Informatiebeheerders. Juist in tijden van digitale transformatie is het van belang voor informatiebeheerders om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen om hun positie binnen organisaties te versterken. Een goed netwerk helpt daarbij. De KNVI biedt dat netwerk.

Als lid van het verenigingsbestuur werk je mee aan activiteiten van de KNVI | SOD die bijdragen aan het verrijken, verbinden en versterken van de beroepsgroep Informatiebeheerders. Juist in tijden van digitale transformatie is het van belang voor informatiebeheerders om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen om hun positie binnen organisaties te versterken. Een goed netwerk helpt daarbij. De KNVI biedt dat netwerk. Juist omdat deze vereniging zo’n breed scala aan informatieprofessionals met elkaar verbindt is het eenvoudig om kennis op te doen en het blikveld te verbreden.

Wat we van je verwachten? Regelmatig aanwezig zijn bij de bijeenkomsten en een actieve houding. We vergaderen niet vaak, maar willen wel meer activiteiten gaan organiseren. Voel je je aangesproken? En wil je jouw kwaliteiten inzetten om de KNVI | SOD op de juiste wijze te vertegenwoordigen? Stuur ons een mail met een korte motivatie en cv (of verwijzing naar jouw profiel op LinkedIn).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *