1 maart 2023

Praktijkverhalen gezocht

image for Praktijkverhalen gezocht image

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) is op zoek naar enthousiaste schrijvers die het mooie vakgebied van de informatieprofessional onder de aandacht willen brengen. Deel jouw ervaring van een best practice in een blog voor een van haar vakbladen!

De wereld om ons heen verandert met de dag, en de bijdrage die professionals van de KNVI aan die verandering leveren is evident. Denk aan het maken van een app, het verbeteren van de informatievoorziening, of jouw bijdrage aan een belangrijk project: er is altijd een goede practice of een bijzondere ervaring te delen. Juist jouw praktijkervaringen inspireren collega’s.

Vakbladen
Daarom nodigt de KNVI je van harte uit om een verhaal te schrijven; een persoonlijk blog van 500 woorden in een van onze vakbladen (AG Connect, IP, Od).

Wil je een bijdrage leveren? Leuk! Stuur ‘m naar info@knvi.nl.

Tom Hillegers says

Hallo, eerder al eens geschreven en recent heeft André Plat mij gevraagd maar kon toen net de tijd niet vinden.

Ik wil wel wat aanleveren nu ik wat beter in mij tijd zit.

Momenteel een blog aan het schrijven nav bezoek aan openbaar lichaam Bonaire, wat gewoon een overzeese gemeente van Nederland is. Gaat over ‘ken je als kern- en eindgebruikers als functioneel beheerder’

Hoor wel van jullie,
Groet Tom

says

Beste Tom,

Leuk dat je een blog wil aanleveren! Je kunt deze mailen naar info@knvi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *