19 oktober 2022

Reuring!Café #106 over informatiehuishouding

image for Reuring!Café #106 over informatiehuishouding image

In het Reuring!Café op dinsdag 25 oktober in de Glazen Zaal in Den Haag staat de informatiehuishouding van de overheid centraal. Leidt de drang om alles openbaar te maken in de praktijk juist tot meer beslotenheid?

De bankgasten van dit Reuring!Café zijn:

  • Andries Kok (directeur lokaal bestuur en informatiesamenleving bij de VNG).
  • Serv Wiemers (directeur Open State Foundation).
  • Thomas Schillemans (hoogleraar Verantwoording, gedrag en instituties aan Universiteit Utrecht).
  • Jacqueline Rutjens (directeur bij Rijksprogramma voor Duurzaam Digitale Informatiehuishouding).

Reuring!Café richt zich op het informeel samenbrengen van ambtenaren, betrokken burgers, mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Tijdens deze editie pakt het we uit met een mooie entourage, een goede borrel en aansluitend een Indische rijsttafel. Ook ditmaal verzorgt de huisband van het Ministerie van Algemene Zaken, de ‘Wizards of AZ’, de muziekMark Frequin, buitengewoon adviseur Publiek Leiderschap bij de Algemene Bestuursdienst en voorzitter van de VOM, is de debatleider. Arre Zuurmond, Regeringscommissaris informatiehuishouding, is de host.

Het is mogelijk om deze editie zowel fysiek als online (via een livestream) bij te wonen. U kunt in Eventbrite uw keuze aangeven. Indien u een online kaart kiest ontvangt u op de dag van het evenement een link naar de livestream. De mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het debat blijft voor de online gasten bestaan en wordt erg gewaardeerd.

Meld u nu aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *