31 maart 2023

Rijksoverheid zoekt strategische informatiespecialisten

image for Rijksoverheid zoekt strategische informatiespecialisten image

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden om als informatieadviseur of informatiemanager bij de rijksoverheid aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan voor het gratis online event Rijksoverheid zoekt informatiespecialisten op dinsdag 11 april van 15:00-17:00 uur. Ben je verhinderd? Meld je dan ook aan en ontvang de terugkijklink.

Het programma:

  • Verschillende sprekers delen hun visie op informatiehuishouding en hun bijdrage aan een open overheid. Natuurlijk bespreken we ook concrete baankansen. Onze keynote spreker neemt je mee in een actuele casus.
  • Maak kennis met Vicki Kouri en Tom van Splunter (zie foto). Vicky Kouri en Tom van Splunter zijn respectievelijk programmamanager Open op Orde en senior adviseur Digitaal en Archiefbeheer bij de Kamer van Koophandel (KVK). Zij vertellen je wat de KVK doet en op welke manier zij werken aan een sterke informatiehuishouding voor dit zelfstandige bestuursorgaan.
  • Recruiters zitten klaar achter de chat om al jouw vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld inhoudelijke vragen aan de sprekers of vragen over jouw kansen om bij de rijksoverheid aan de slag te gaan.

Meer informatie. Aanmelden kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *