Od Kennissessie

Dinsdag 7 december is het zover: de eerste kennissessie van Stichting GO Opleidingen en vakblad Overheidsdocumentatie (Od). 150 informatieprofessionals in de overheid gaan met elkaar aan de slag op een dag waarop kennis, verdieping en het verbreden van het netwerk centraal staan.

Thema: Office 365 Sharepoint, compliance en recordmanagement

Locatie: Mauritskazerne, Ede

Informatiebeheer wordt steeds belangrijker voor de overheid. Niet alleen vanwege de commotie rondom verdwenen informatie en memo’s die politiek gevoelig liggen, maar vooral vanwege de exponentieel groeiende hoeveelheid informatie die voor iedereen beschikbaar is. Tel daar de coronacrisis en het veelvoud aan technologische ontwikkelingen bij op en het moge duidelijk zijn dat de informatieprofessional anno 2021 een onmisbaar beroep is. De GO-Od kennissessie biedt deze informatieprofessionals kans om de ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken en van elkaar te leren. Komt u ook?

Samen met 150 informatieprofessionals in de overheid kennis delen en verdieping opzoeken. Een kans bij uitstek om ontwikkelingen in jouw vakgebied te bespreken en van elkaar te leren.

Aan de hand van key-note speakers, ervaren praktijktrainers en docenten gaan we tijdens lezingen en workshops dieper op het onderwerp in.

Key-note sprekers
Eric Burger (Recordsmanagement- en informatie-governance specialist)
Erica Toelle (Senior procuct manager Microsoft 365 Compliance)

Kosten
De kosten bedragen 179 euro.